Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Mondj NEMet Te is a "trójai" egyezményekre, csatlakozz a nemzetközi petícióhoz!


Alig több mint három nap alatt már közel 400 ezren mondtak nemet a készülő EU-USA szabadkereskedelmi egyezményre (TTIP) és a Kanadával tető alá hozott megállapodásra!

Mondj NEMet Te is a "trójai" egyezményekre, csatlakozz a ?#‎StopTTIP? nemzetközi petícióhoz!

Ha nem akarsz génmódosított növényeket, környezetszennyező aranybányát Verespatakon és azt, hogy az óriáscégek "magánbíróságokon" pereljék be az egészséges környezetet védő kormányokat, akkor néhány kattintással tiltakozhatsz ellenük. Tedd meg most a Stop TTIP európai polgári kezdeményezés petíciójának aláírásával!

Az EU és az USA szinte teljesen titokban, tárgyalásokat folytat egy új szabadkereskedelmi egyezményről (Transzatlanti Kereskedelmi és Befektetési Partnerség – TTIP).
A tervezett megállapodás számos rejtett veszélyt tartalmaz. Fenyegetést jelenthet egészségünkre, környezetünkre és a munkakörülményeinkre, amelyek megvédéséért keményen küzdöttünk sok éven keresztül.
A készülő megállapodást „trójai” egyezménynek kereszteltük el, utalva arra, hogy annak rejtett kockázatai, veszélyei vannak. Hasonló veszélyeket rejt a Kanada és az EU között nemrég tető alá hozott szabadkereskedelmi egyezmény (Átfogó Gazdasági és Kereskedelmi Egyezmény – CETA) is.
Még mindkettőt megállíthatjuk!

Tudj meg róla többet! http://www.mtvsz.hu/trojai

Írd alá a petíciót! http://stop-ttip.org/alairas/

Mondj NEMet a trójai egyezményre!

 

 

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -