Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

   
 2003. június 5-én, a Környezetvédelmi Világnap apropóján a Nimfea Természetvédelmi Egyesület bemutatta tájrehabilitációs térségfejlesztési programját Túrkeve város képviselőtestületi ülésén.

   Az esemény jelentőségét mutatta, hogy az ülést megtisztelte jelenlétével az általunk meghívott Schmuck Erzsébet, a Környezetvédelmi és vízügyi Minisztérium helyettes államtitkára, valamint Tirják László, a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatója is.

   Schmuck Erzsébet felszólalásában kiemelte: igen nagy örömmel tölti el, hogy olyan képviselőtestület ülésén van jelen, amely a Környezetvédelmi Világnap alkalmából feszített programja ellenére is helyt ad egy ilyen jellegű kezdeményezés bemutatásának. A helyettes államtitkár asszony rövid elemezést nyújtott programunk Európai Uniós prioritásait illetően.

   Tirják László beszédében szintén üdvözölte kezdeményezésünket, és szakmai érvekkel is alátámasztotta a program létjogosultságát.

   Dr. Szabó Zoltán, Túrkeve város polgármestere pedig arra kérte a képviselőtestület tagjait, hogy munkájukkal támogassák kezdeményezésünket, amely úgy segíti Túrkeve idegenforgalmának fejlesztését, természeti értékeinek védelmét, hogy közben a helyi lakosság érdekeit is szem előtt tartja.A kis képekre kattintva, azok nagy méretben, új ablakban jelennek meg

Vissza a lap tetejére

- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -