Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra


Végetért a Nimfea Természetvédelmi Egyesület Biharugrai természetvédelmi tábora.

    Július 3-8. között került megrendezésre a Nimfea Természetvédelmi Egyesület által szervezett összejövetel, melynek első három napját a Bihar hegységben található, festői szépségű Pádis fennsíkon töltötték az egyesület meghívott vendégei.

   A romániai programban szerepelt a Csodavár-barlang megtekintése, túra a Galbena kőközhöz, a Flóra-réthez és a Szamos bazárhoz. A tábor második része Biharugrán folytatódott, központjául a Körös-Maros Nemzeti Park tulajdonában lévő Janka-lak szolgált. A fő látnivalót a Biharugrai-Begécsi halastórendszer madárvilága jelentette.

A tábor baráti, szinte családias légkörben zajlott, a szakmai programok mellett sok beszélgetéssel, esténként borozgatással, futballmérkőzéssel - a résztvevők elmondása szerint mindenki megelégedésére.

Képeinken pillanatképek láthatók a tábor életéből.A kis képekre kattintva, azok nagy méretben, új ablakban jelennek meg      Még több kép-->

Vissza a lap tetejére

- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -