Szállásadók 

   A Nánási-lak Túrkeve egyik csendes utcájában található, kellemes, családias hangulatú, három csillagos szálláslehetőség azoknak, akik nyugodt környezetben vágynak kikapcsolódni. A városközpont 10 percnyi sétával megközelíthető.
  A Hollósi-tanya
kellemes környezetben, a városhoz közeli erdőben várja a kikapcsolódni, pihenni, lovagolni vágyókat tavasztól őszig.
  A Termál kemping
a Túrkevei gyógy- és élményfürdő tőszomszédságában, füves, árnyas területen 15 db faházzal (2 ágyas vagy 4 ágyas szobákkal), lakókocsi-ill. sátorhelyekkel várja a kempingezőket, nyaralókat április elejétől október végéig.
  A Thermalia apartman
a Túrkevei gyógy- és élményfürdő közvetlen szomszédságában helyezkedik el. 10db 60nm-es kőházban (konyhával, hálószobákkal, nappalival) egész évben várja a vendégeket.
  GT Mama vendégháza
egész évben várja vendégeit csendes környezetben, a városközponttól negyedórányi sétára. A háromszobás, komfortos kertes ház konyhával és étkezővel, tévével felszerelt.
  A Fekete István Oktatóközpont
a városközponttól távol, a Városkerti Véderdőben várja azokat, akik szeretnék megismerni Túrkeve múltját és a környező táj természeti értékeit.
 A táborozni, túrázni vágyó gyerekeket és felnőtteket várja a túrkevei Fekete István Oktatóközpont 70 fős előadóteremmel, nyári táborokkal (bentalvásos természetkutató tábor, lovastábor, csikós- ill. napközis tábor), természetismereti programokkal, lovaglással, íjászattal és természetvédelmi túrákkal.

Várjuk azoknak a szállásadóknak a jelentkezését, akik szeretnének helyet kapni honlapunkon!  Cím:  info 'kukac' nimfea.hu