Konferenciaturizmus Túrkevén 

  A túrkevei Fekete István Oktatóközpont nyugodt, csendes környezetben,
a túrkevei Véderdőben fekszik, előadó- és galériateremmel, felső szintjén irodahelyiségekkel, a város központjától mintegy 10 percre. Mellette található egy ifjúsági szállás,mely 43 fő befogadására alkalmas.
   A központ 70 főt befogadó, projektorral, diavetítővel, videóval és írásvetítővel felszerelt, korlátlan internet-hozzáféréssel ellátott előadóterme és galériaterme, illetve elkülöníthető felső irodaszintje ideális akár több, párhuzamos szekció és előadás, munkacsoport-megbeszélés és szeminárium tartására.
   Várjuk azon szervezetek, önkormányzatok, közoktatási intézmények,
cégek jelentkezését, akik - esetleg természetvédelmi programmal
megfűszerezett - konferenciát, szemináriumot, fórumot vagy bármilyen jellegű rendezvényt szeretnének tartani, nyugodt, kényelmes, mindennel felszerelt és teljes kiszolgálást nyújtó körülmények között. A rendezvények teljes szervezését vállaljuk, akár 100 fő többnapos ellátásával, étkeztetésével és szállásolásával.
   A rendezvények szervezésénél a vidékünkre jellemző szokásokat
vesszük figyelembe,ígyatájrajellemzőételeket,bográcsételeket
szolgálunk fel, és kérésre szabadidős foglalkozásokat, madarászást,
lovaskocsis kirándulást, éjszakai gyógyfürdőzést, közös borozást, bankettet szervezünk. A többnapos rendezvények ideje alatt különböző minőségű szállásokat tudunk biztosítani, az ifjúsági szállástól a panzióig.
  Bérléssel, időpontokkal kapcsolatos információk és kérdések:
Székely Zsuzsa környezeti nevelő, zsuzsa'kukac'nimfea.hu