Vendéglők 

  A Dodó pizzéria a városközpontban található, könnyen megközelíthető, modern, igényes ételbár és söröző. Melegkonyha, pizza, hamburger, hot-dog, frissensültek, desszertek, friss sütemények, nyáron fagylaltok nagy választékban kaphatók.

  A Hellas falatozó a túrkevei strandfürdő területén található, de kívülről, a Kis-Berettyó felől is nyílik egy bejárata. Az ülőhelyek száma negyven, nyáron a külső nyitott terasszal együtt ennél több. A kivetítővel is ellátott sörsátor és grillterasz rendezvények lebonyolítására is alkalmas.

  A Keve étterem a város központjában, könnyen megközelíthető helyen található, éttermi és italbolti résszel. Az éttermi részhez padokkal felszerelt kis kerthelyiség is tartozik.
  A tájjellegnek megfelelő meleg ételekből lehet válogatni. Menürendszer a hétvégén is működik, házhoz szállítással.

  A Nótás vendéglő a városközponthoz közel helyezkedik el.
A vendéglőben étterem és különálló büférész van, mindkét helyen kis bárpulttal. Ezekhez közös kerthelyiség tartozik, jó időben az árnyas kerthelyiségben lehet fogyasztani az ételt, italt.

Várjuk azoknak a vendéglőknek, vendéglátóknak a jelentkezését, akik szeretnének helyet kapni honlapunkon!  Cím:  info 'kukac' nimfea.hu