A szervezõkrõlAz OT tervezett programajA résztvevõkrõlAz OT támogatóiAz OT-k története 1991-tõlVárjuk javaslataitokat az OT-vel kapcsolatbanElérhetõségeink

Kedves Látogató !

Engedje meg, hogy egyesületünk képviseletében szeretettel köszöntsem honlapunkon, illetve a Környezet- és Természetvédő Szervezetek XII. Országos Találkozójának internetes tájékoztató oldalán.

Ezt az oldalt azért hoztuk létre, mert szerettünk volna egy olyan fórumot teremteni, ahol mindenki hozzáfér minden információhoz, amit mi tudunk, illetve ahol eszmét lehet cserélni számos valamennyiünket érintő kérdésben, és OT "reform" elképzeléseinkkel kapcsolatban.
Sajnos korábban is az volt a véleményem, hogy az OT kezdi elveszteni jelentőségét, amely fenntartásaimat a 2000-es OT-t követően meg is fogalmaztam a REC Bulletinjében.

 


S
ajnos ezen a tendencián mit sem változtatott szerintem a roppant baráti hangulatú váci OT sem. Ezen szeretnénk változtatni, és megpróbálni úgy szervezni egy OT, hogy jelentős változásokkal tényleg a legfontosabb országos rendezvénye legyen a honi zöld szervezeteknek, és mindannyiunk megelégedésére szolgáljon valamennyi programja.

Szeretnénk ha ez egy új OT lenne, ahol közösségfejlesztő célú beszélgetések, és stratégiai megbeszélések között mód nyílik arra is, hogy a mozgalomba belépőket, helyi gondokat és országos problémákat egyaránt megismerjük.

Kérjük lapozza végig honlapunkat, és javaslataival, véleményével segítse munkánkat.

Barátsággal üdvözli Önt, várva a 2002-es februári találkozást:

Sallai R. Benedek