Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Befejeződött a Nimfea Egyesület online vetélkedője!

   A Víz napján indult, háromfordulós vetélkedő a Föld napján fejeződött be.
Összesen 27 csapat jelentkezett be, azonban a harmadik fordulóra 18 csapat maradt versenyben.
A 18 csapat Tiszaroffról, Törökszentmiklósról, Nyíregyházáról, Darnózseliről, Csépáról, Tiszasűlyről, Kisújszállásról és Kamutról jelentkezett a játékra.

    A verseny igen szoros volt, a feladatok javításánál az volt a döntő, mennyire tényszerűen, információban gazdagon válaszoltak a csapatok. A tesztek szinte kivétel nélkül helyesek voltak, nagyobb gondot okozott a kifejtős kérdés és a 3 feladatsor.

    Az eredmény így is igen szoros lett, I. helyen, 115 ponttal a Moszatok csapata végzett, Kisújszállásról, az ő nyereményük a Nimfea Természetvédelmi Egyesület nyári táborában való ingyenes részvétel lett. A második helyen 114 ponttal a Bősz környezetvédők végeztek, akik a Darnózseli Általános Iskolából jelentkeztek. A második helyezett nyereménye választható, vagy 50 %-os kedvezménnyel vehetnek részt táborunkban, vagy könyvcsomagot kapnak. A harmadik helyezés megosztott lett, a csépai Tiszavirágok és a darnózseliből jelentkezett Föld Gyermekei között.
A harmadik helyezett nyereménye egy-egy könyvcsomag lesz. A nyereményeket, okleveleket postai úton küldjük ki a résztvevőknek.
Minden résztvevő csapatnak kisebb ajándékkal köszönjük meg a részvételt, melyet szintén postán kapnak meg.

   Gratulálunk a nyerteseknek!

Vissza a lap tetejére

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -