Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Ökológiai Akadémia

A Nimfea Természetvédelmi Egyesület Fekete István Oktatóközpontjának elkészülését követően a szervezet nagyban hozzá akar járulni a természetvédelmi tevékenységek szemléletváltásához, fejlődéséhez. Ezért részben gyakorlati szakmai tevékenységek bemutatását végzi szemináriumaival, részben pedig gondolkozásra akarja készteti a természetvédelem szakembereit néhány szemléletében új gondolattal. Amíg a gyakorlati természetvédelmi feladatokat szemináriumsorozattal múlt év őszén megkezdtünk, addig a környezet-filozófiai rendezvényünk "ökológia akadémia" névvel első alkalommal 2005. júniusában szeretnénk megszervezni.


A rendezvény beszélgetési témája: társadalom és a bioszféra.

Ideje: 2005. június 22-25.

Helyszín: A Nimfea Természetvédelmi Egyesület Fekete István Oktatóközpontja, Túrkeve, Ecsegi út 22/a.

   A rendezvény metodikája: az előadók gondolataikat 1-2 órás előadás keretében fejtik ki, majd erről vitát nyitunk, illetve beszélgetünk az elhangzottakról. Az előadók ezt követően is ott maradnának, hogy szűkebb körűen lehessen tőlük kérdezni, beszélgetni a témájukról, valamint általában a környezet és természetvédelemről. Egy esetben vitafórum jellegű beszélgetést kezdeményeznénk.

A rendezvény részletes programja

Regisztrációs lap

Vissza a lap tetejére

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -