Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Rózsakert a legkisebbeknek

 A Születés Hete 2008 rendezvénysorozat keretében Túrkevén a Véderdőben Rózsakert létrehozását tervezzük, ahol egy-egy rózsatövet ültetünk azoknak a gyerekeknek, akik 2007. és 2008. anyák napja között születtek vagy várhatóan ebben az időszakban fognak megszületni.

Születés Hete

 Túrkeve idén először csatlakozik az országos Születés Hete (www.szuleteshete.hu) rendezvénysorozathoz, amely 2008. május 5-11. között, anyák napjától egy héten keresztül szól a várandósságról, a születésről, a családdá alakulásról. A túrkevei rendezvények nagy részének a Nimfea Természetvédelmi Egyesület ad otthont a Fekete István Oktatóközpontban.

A programok az egész családnak szólnak: kismamáknak, édesanyáknak, édesapáknak, nagyszülőknek – mindazoknak, akik voltak gyerekek, akiknek vannak vagy lesznek gyerekeik. A programok részletes bemutatása hamarosan olvasható honlapunkon.

Anyák napjától anyák napjáig

 A rendezvénysorozat keretében szeretnénk emléket állítani a tavalyi és az idei anyák napja között
(2007. május 6. és 2008. május 4. között ) született ifjú túrkevei lakosoknak és családjuknak egy Rózsakerttel, amelyben egy-egy rózsatövet ültetünk az ebben az időszakban született gyerekeknek. A rózsatövek mellett kis névtábla jelzi majd a gyermek nevét, amennyiben ehhez a szülők hozzájárulnak.
  A Rózsakert megnyitójára és a rózsatövek közös elültetésére a Születés Hete zárónapján,
2008. május 11-én kerül sor.

 Ha szeretne gyermekének, unokájának névtáblás rózsatövet ültetni, akkor kérem, hogy az innen letölthető adatlapot kitöltve küldje el az anna’kukac’nimfea.hu címre. A Rózsakerttel kapcsolatos kérdéseit is ezen az e-mail címen teheti fel.


Ajánld ezt a cikket barátodnak, ismerősödnek!

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -