Vissza a Nimfea főoldalra
KöszöntQ Alapelvek A program elemei A program szakmai háttere Kapcsolódási lehetQségek Eddigi partnereink

 

Kapcsolódási lehetőségek

   Hol a csatlakozási pont? Bárhol, bárkinek.
A programot széleskörű társadalmi együttműködéssel szeretnénk megvalósítani, ennek megfelelően számítunk mindenki segítségére, aki szeretne velünk együttműködni.
Elsőként is azt szeretnénk, ha minél többen csatlakoznának hozzánk, és újból tartanának juhokat, amelynek bértartását a rendelkezésre álló hodályokban jelképes hozzájárulásért vállaljuk. Ezáltal jelentős méretű nyájat szeretnénk létrehozni, és gyepeinket ezzel legeltetni.

    A létrehozott munkahelyeknél reményeink szerint első lépésben az állattartásban 10-15, egyéb munkakörökben 5, majd az első fejlesztésnél további 10-20 munkahelyre keresünk majd megfelelő embereket, munkatársakat.

   Terveink szerint további akár 150 fő részére szeretnénk munkát teremteni. Keresünk nagyobb befektetőket, akik jelentősebb mennyiségű beruházással (pl. 40-80-100 pld.) legelő szarvasmarhába fektetnének be, és bértartását szintén jelképes összegekért programunkra bíznánk.
   Keressük az idegenforgalommal foglalkozók partnerségét, hogy költséghatékonyabb eszközökkel közös marketing munkát végezzünk a városnak, és idegenforgalmi termékkínálatunk termékeit közösen értékesítsük.
   Keressük a náddal gazdálkodni vágyók partnerségét, hogy ennek a helyi terméknek is helyi összefogással valósítsuk meg közös értékesítését. Keressük a szántó művelési ágú területek tulajdonosait, akik nem kívánják ebben a termelési ágban tovább hasznosítani földjüket. Keressük azokat, akik gyeptulajdonok és bérbe adnák gyepüket, esetleg értékesítenék azt.

    Szeretnénk együttműködni mindenkivel, aki tanácsaival, javaslataival hajlandó programunkat segíteni, aki vállalja velünk az együttműködést.

- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -