Vissza a fõoldalra Egyesületünk bemutatásaTagszervezeteink bemutatásaProgramjaink ismertetéseProgramjaink ismertetéseTámogatóinkElérhetõségeink Vissza a kiadványaink oldalra

Vissza a kiadványaink oldalra Zöldike könyvsorozat

Környezetbarát ingyen energia

A környezetvédelmi kérdések megoldása roppant kis dolgokon múlik. Amennyiben kicsivel mindenki hozzájárulna ahhoz, hogy csökkenjen a környezetkárosítás, ezzel egyenes arányban előnyben részesüljenek a humánus, természetbarát technológiák, akkor igazán nagy, globális kérdéseket oldhatnánk meg.

Olyan apróságok, mint az, hogy környezetbarát újrapapírt használjunk, hajtógáz-mentes dezodort, energiatakarékos kompakt izzót, bio mosószert, ne vágyjunk egzotikus szőrme bundákra, kevesebbet tüzeljünk, vagy épp figyeljünk az atomenergia felhasználás csökkentésére megújuló energiaforrások bevonásával, szóval az ilyen apróságokon múlik a környezetvédelem szent ügye.

Jelen kiadványunkban szeretnénk bemutatni egy alternatív lehetőséget, amely lehetővé teszi, hogy olcsó, környezetbarát energiával váltsuk ki lakásunk jelentős energiafelhasználását, és hosszútávon hozzájáruljunk ezzel a környezetkárosítás csökkentéséhez.

Kérjük, forgassák kiadványunkat hasznosan, és fontolják meg a benne olvasottakat Földünk természeti állapotának megőrzése érdekében.

A szerkesztő

- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -